Høve Bylaugs hjemmeside

landsbymakeover

FOTOS FINDES SOM UNDERPUNKTER I MENUEN

Landsbymakeover 2017 

Indgangspartier til stisystemerne i byen.

info følger.🙂 

Vedligeholdelse

Vedligehold af skrænterne i Høve stræde Blev udført D. 6 April-2014.  Efter kaffe og rundstykker hos Lis Faber, gik 10-12 mand igang med at reparere stien, samle affald og klippe og beskære skrænterne (hårdt arbejde), ved 12 tiden kom Lissi Thomsen med kaffe og lagkage, så værktøjet blev pakket sammen, og vi nød kaffen og udsigten på terassen ved stien.     

nyt om Høve stræde/ Byfesten

Hurra--vi vandt konkurrencen, i hård dyst med 4 andre byer i Odsherred. Alle er imponeret over den genvundne smukke udsigt.Vi har nu ryddet oversiden af skrænten for rødder og sten, der er sået græs, og etableret en sti fra Veddingevej til buspladsen midt i Høve Stræde, der er også stiforbindelse til Høve friskole gennem skoven.
Der er lavet en udsigtsterrasse og bylauget har modtaget en fin vedligeholdelsesfri bænk som er opsat på terrassen. bænken er givet til formålet af Bern Madsen, der er født og opvokset i Høve. 

Det smukke Høve stræde er synligt igen.

project Høve Stræde

Ved præsentation af vores plan for genskabelse af udsigten gennem Høve Stræde, var en fantastisk kage fremstillet til lejligheden, det foregik i biblioteket tirsdag d. 16 April, og vi har fået  25.000 KR. til at virkeliggøre projectet. 

Arbejdet skal gøres i Maj måned,her bliver der brug for hjælpere, sedler for tilmelding uddeles  CA 1. Maj

Byfest
Som afslutning på anstrengelserne afholdes, D.1. juni   i samarbejde med Høve Friskole en kæmpe byfest, som starter  kl. 17.00  med hallen som centrum, med lokalinspireret luxusmenu, pris kr. 100- tilmelding og betaling senest d.26 Maj. Hos Karsten pejsemand. musik og underholdning. 
vi er ved at sætte Et høve festprogram sammen.

Festtema " Høve altid udsigt til en god fest".
             
Der bliver brug for alle fællesskabets kræfter!
For enden af alt dette ligger muligheden for en gevinst på 50.000 KR. og 20 håndværkertimer til fortsat løft af vores dejlige område.


Lørdag d. 4 Maj skydes projectet igang
to dygtige friskoleelever har hjulpet Bylauget med et flot præsentationsprogram, som vi glæder os til at vise frem.  

Til byfesten har vi tilsagn fra  "Høvekoret" der sammen med  "Ole Stenen band" Høve, vil medvirke til en festlig aften. Esterhøjtrolden har efter flere hundrede års fravær, lovet at bidrage til stemningen på en eller anden måde. Midt på aftenen kan interesserede gå med Michael på Esterhøj og høre det gamle sagn om trolden.


der er meget fin Tilmelding til arbejdsholdene, det er meget glædeligt!         

Nyeste kommentarer

06.11 | 15:59

Kunne der ikke arrangeres en juletur - 1 dags - til. f.eks. Tyskland. Den si...

26.09 | 08:32

Forespørgsel: Kan man stadig leje dette sted? Vi holder familietræ...

11.02 | 20:15

Tillykke Lilian. Det er en fornøjelse at komme hjem.tio byen når der flages ❤

21.11 | 16:13

Julehygge er i Malergården 27-11 kl. 11-13. Mick styrer julehjerterne, evt...