Høve Bylaugs hjemmeside

Billeder fra bustur, Rosenborg, Ankara og Carlsberg d.21 Oktober 2012

              Efterårsudflugt 2012 til Rosenborg og Carlsberg.

 Søndag d. 21 Okt. kl. 900 steg en stor gruppe Høveboere ombord i to busser , idet 68 personer var tilmeldt, og en ekstra bus blev chartret. Det lille,men meget smukke Rosenborg slot, blev indtaget på egen hånd med en folder i hånden. Imponerende kunst og udsmykning fra gulv til loft, blev i kælderen afløst af de kongelige skatkamre, hvor guld og ædelstene glimtede omkap med våben i ædle metaller. 

Rest. Ankara på Vesterbro dannede rammen om en flot tyrkisk frokostbuffet, omend det talrige besøg fyldte lokalerne til bristepunktet.                    

Herefter gik turen til Carlsbergs besøgscenter/ museum, især staldende med de velplejede heste blev beundret, souvenirbutikken kunne melde om omsætningsfremgang, også barerne med de 2 indregnede Carlsberg speciaiteter var velbesøgt. 

I busserne på hjemvejen Solgtes der livligt af Bylaugets julelotteri, der var stadig kaffe på kanden og øl og sodavand i kassen. 

Kl ca 17.45 landede vi atter i Høve, og bestyrelsen kunne glæde sig over stor ros fra de dejligt mange deltagere, og vi gik alle glade og tilfredse hver til sit.

Nyeste kommentarer

06.11 | 15:59

Kunne der ikke arrangeres en juletur - 1 dags - til. f.eks. Tyskland. Den si...

26.09 | 08:32

Forespørgsel: Kan man stadig leje dette sted? Vi holder familietræ...

11.02 | 20:15

Tillykke Lilian. Det er en fornøjelse at komme hjem.tio byen når der flages ❤

21.11 | 16:13

Julehygge er i Malergården 27-11 kl. 11-13. Mick styrer julehjerterne, evt...